Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΙΔΑΚΤΙΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1930.
ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ Σ' ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΕΝΑ ΚΤΙΡΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ. ΣΤΟΝ ΟΡΟΦΟ ΑΥΤΟ Η ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤ' ΤΑΞΗ , ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ . ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΓΕΡΜΑΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ.
ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑΕΡΙΟ ΤΟΥΝΕΛ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ.ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ , ΟΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΕΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου